HIGASHI-YAMA Tokyo Mail News

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9月のメニュー(9月3日(月)〜26日(水))
かますのけんちん蒸し

豆腐と人参、枝豆、椎茸などを混ぜた生地に
旬のかますをのせて蒸し上げ、醤油と味醂のべっこう餡で仕上げました。
ふっくらとした生地に餡がからむ、お酒とも相性のよい一品です。

MENU - September (monday, September 3 - wednesday, September 26)

Steamed Japanese whiting and tofu with sweet brown sauce

Steamed tofu paste with vegetables topped with Japanese whiting in the season, finished with golden thick sauce made with soy sauce and sweetened sake. Fluffy tofu entwine with the sauce, good match with sake.

9月のメニュー(9月3日(月)〜26日(水))
さつま芋と生雲丹のすり流し

すり潰したさつま芋に、出汁と生クリームを合わせてのばし、
仕上げに北海道産の生雲丹を添えました。
さつま芋本来の甘みと雲丹の濃厚なコクを存分にお愉しみいただけます。

MENU - September (monday, September 3 - wednesday, September 26)

Creamy sweet potato cold soup with raw sea urchin

Mashed sweet potato with dashi soup and fresh cream, topped with raw sea urchin. You can enjoy the natural sweetness of sweet potato and rich flavor of sea urchin.

シャンパンをフリーフローで。

9月4日(火)より15日(土)までの期間、全国各地より厳選した「ひやおろし」の日本酒をご用意いたします。この時季にしか味わうことのできない熟成したまろやかな口当たりを、相性のよいあてとともにご堪能ください。

ひやおろしとは…

冬季に醸造して、ひと夏かけてじっくりと寝かせ、秋に蔵の中と外とが同じくらいの温度になった頃、瓶詰めして出荷される酒のこと。瓶詰めの際、火入れ(加熱殺菌)をせず、「冷や」のまま樽に「卸して」出荷したことからこの名称が生まれた。熟成したふくらみのある香味と、しぼりたての味わいをそのまま愉しむことができる。

HIYAOROSHI

From Tue, 4 to Sat, 15 September, we will be serving selected "HIYAOROSHI" from various parts of Japan. Please enjoy its mature mellow taste with compatible food.

HIYAOROSHI is....

Sake brewed in winter and stored and matured during spring and summer time, then bottled and shipped in autumn when air temperature is about the same in storehouse. "HIYAOROSHI" is named after the process of which standard second pasteurization is omitted and bottled with room temperature, "HIYA" and shipped "OROSHI". You can enjoy mature and rich aroma, and freshly pressed taste.

お知らせ

各種パーティーのご予約を承っております。

HIGASHI-YAMA Tokyoでは歓送迎会等をはじめ、
各種パーティーのご予約を承っております。
人数やご予算等、詳細についてはお問い合わせください。

Tel 03-5720-1300 HIGASHI-YAMA Tokyo 担当 松本

Reservations for Various Parties.

HIGASHI-YAMA Tokyo is able to accomodate a wide variety of parties such as farewell and welcome parties. For further information or to make reservations, please contact us on
Tel: 03 5720 1300 / Booking Staff: Matsumoto

○の日が休業日となります。
昼の営業は火曜日から土曜日までです。

Opening Schedule

We are closed on days marked ○ in the calendar.
We are open for lunch from Tuesday to Saturday.

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HIGASHI-YAMA Tokyo

〒153-0043 東京都目黒区東山1-21-25 Tel 03-5720-1300
昼 11:30~15:00(L.O. 14:00) 日曜・月曜定休日
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1-21-25 Higashiyama Meguro-ku Tokyo 150-0043 Tel 03-5720-1300
Lunch 11:30-15:00(Kitchen closes at 14:00) Closed on Sunday & Monday
Dinner 18:00-25:00(Kitchen closes at 24:00) Closed on Sunday

Lounge

Tel 03-5720-1350
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夜 18:00〜26:00 日曜定休日

Tel 03-5720-1350
Day 12:30-16:00(Kitchen closes at 15:30) Closed on Sunday & Monday
Night 18:00-26:00 Closed on Sunday

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