HIGASHI-YAMA Tokyo Mail News

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岩中豚の生姜焼き

やわらかい厚切りの豚肉に、にんにくを利かせた生姜ダレをかけ、
今が旬の新じゃがいもと芽キャベツを添えました。
お酒はもちろんのこと、ご飯が欲しくなる一品です。
HIGASHI-YAMAならではの生姜焼きを是非。

IWACHU Pork "SHOGA-YAKI"

Thick-cut tender pork sauteed with garlic flavored ginger sauce, served with new potatoes and Brussels sprouts in the season. This is a superb dish to accompany not only SAKE but also steamed rice. We would highly recommend HIGASHI-YAMA's special "SHOGA-YAKI".

「岩中豚の生姜焼き」には…

バローロ '07 フラテッリ・ジャコーザ

なめらかな口当たりと、深く長い余韻が愉しめるイタリア産赤ワインです。辛口でコクのある豊かな味わいが、にんにくの風味や濃厚な生姜ダレによく合います。

With IWACHU Pork "SHOGA-YAKI"...

Barolo Fratelli Giacosa '07

Red wine from Italy, velvety and persistent aftertaste. Dry and ample taste of this wine is a perfect match with garlic flavor and the rich ginger sauce.

サントーバン ジャン クロード バシュレ

高地で栽培したブドウを使用しているためにきれいな酸をもつ、上品で奥深い味わいが特徴のブルゴーニュの白ワインです。さわやかな飲み口は、春野菜の香りを引き立たせます。

Saint-Aubin Jean-Claude Bachelet

White wine from Bourgogne with fine acidity, elegant and mellow taste, characteristics of the grapes grown in highlands. The fresh taste brings out the aromas of spring vegetables.

「サントーバン」には…

ホワイトアスパラガスの黄身酢

やさしい味わいの中にも個性があるホワイトアスパラガスを黄身酢のまろやかな酸味が包み込みます。
春の訪れを告げる、この時季に相応しい一品です。上質のワインとともにお愉しみください。

With Saint-Aubin...

White Asparagus with KIMIZU

White asparagus, mild but also distinctive taste, dressed with mellow and sour KIMIZU. This is a seasonal dish suitable for coming of spring. Please enjoy this dish to accompany the superb wine.

 

桜モヒート

日本酒をベースに、塩漬けした桜の花ときび砂糖をソーダで割った、春をイメージしたオリジナルカクテルです。ほのかに薫る桜の香りとさっぱりとした味わいをお愉しみください。

Seasonal Cocktail

SAKURA Mojito

Spring imaged house cocktail, based with SAKE, pickled cherry blossoms, and KIBI sugar, mixed with soda. Please enjoy the notes of cherry blossoms in aroma, and the fresh taste.

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